Personen
Schaaldierenmayonaise
schaaldieren mayonaise
schaaldieren mayonaise
- 
								
                                
								
                                
								
                                druivenpitolie 750.0 ml
- 
								
                                
								
                                
								
                                zeezout en peper, fijn
- 
								
                                
								
                                
								
                                citroensap 15.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                dragon azijn 30.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                dijon mosterd 50.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                eigeel 60.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                scharrel eieren 2.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                limoenblad 1.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                serehstengels (citroengras) 1.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                water 2.0 l
- 
								
                                
								
                                
								
                                laurierblad 1.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                tijm 1.0 tak
- 
								
                                
								
                                
								
                                wortels 300.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                bleekselderij, stengels 3.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                uien 200.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                cognac 150.0 ml
- 
								
                                
								
                                
								
                                arachideolie
- 
								
                                
								
                                
								
                                garnalen koppen 1.0 kg
This is the recipe
 
                 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    