Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Tartelet

  • roomboterkorstdeeg 10 plakken
  • eidooier 1 st
  • sesamzaadjes gemengd 4 g

Garnituur

  • zwaardvisfilet 600 g
  • vadouvan 3 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    1.5 dl
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • tomaat, gebakken 5 stuks
  • doperwten 250 g
  • peper witte, gemalen
  • Knorr Primerba Sjalot 340g
    Knorr Primerba Sjalot 340g
    10 g
    Knorr Primerba Sjalot 340g is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • bloemen, divers (korenbloemen, venkelbloemetjes)
  • kruiden, divers (klaverzuring, venkelkruid, roomse kervel)

Bereiding

  1. Tartelet

    Steek de korstdeegplakjes met een ronde steker uit. Prik ze in met een vork, en bestrijk ze vervolgens met wat eigeel Bestrooi ze met wat sesamzaadjes en bak ze gedurende ca. 15 minuten op 185°C.
  2. Garnituur

    Snijd de zwaardvisfilet dun en roer de vadouvan door de citrus vinaigrette. Hak de gebakken tomaat fijn en blancheer de doperwten. Verwarm de sjalot puree en voeg de doperwten toe. Voeg de vinaigrette toe en breng op smaak met wat peper
  3. Opmaak

    Verdeel de gehakte tomaat op de tartelettes en leg hierop de gesneden zwaardvisfilet. Maak de tartelettes af met de doperwtjes en de vinaigrette. Garneer met de bloemetjes en de kruiden uit de tuin.