Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Kikkererwten

  • kikkererwten 200 g
  • Garam masala

Tempura

  • Zoete uien 4 st
  • tempurameel 200 g
  • ijswater 320 g

Garnituur

Opmaak

  • gepofte tomaatjes 10 st
  • groene olijven 150 g
  1. Kikkererwten

    Droog de kikkererwten goed (liefst 24 uur van tevoren) en bak ze krokant in weinig Phase.
    Kruid de kikkererwten met wat garam masala.
  2. Tempura

    Pel de uien en snijd ze in plakken.
    Meng het tempurameel met het ijswater.
    Haal de uiringen door het tempurabeslag en frituur ze kort.
  3. Garnituur

    .Bak de tortilla in en teflonpan met wat Phase aan beide kanten bruin.
    Snijd de tortilla vervolgens in mooie vierkantjes.
    Frituur de garnalen kroketjes goudbruin.
  4. Opmaak

    Serveer de tapas op een houten plank samen met de aioli, tomaatjes en de olijven.

+

Meer lezen?

Maak een account aan

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?