Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Kikkererwten

  • kikkererwten 200 g
  • Garam masala

Tempura

  • Zoete uien 4 st
  • tempurameel 200 g
  • ijswater 320 g

Garnituur

Opmaak

  1. Kikkererwten

    Droog de kikkererwten goed (liefst 24 uur van tevoren) en bak ze krokant in weinig Phase.
    Kruid de kikkererwten met wat garam masala.
  2. Tempura

    Pel de uien en snijd ze in plakken.
    Meng het tempurameel met het ijswater.
    Haal de uiringen door het tempurabeslag en frituur ze kort.
  3. Garnituur

    .Bak de tortilla in en teflonpan met wat Phase aan beide kanten bruin.
    Snijd de tortilla vervolgens in mooie vierkantjes.
    Frituur de garnalen kroketjes goudbruin.
  4. Opmaak

    Serveer de tapas op een houten plank samen met de aioli, tomaatjes en de olijven.

+