Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Kalkoen:

  • Kalkoenfilet, in grove blokjes. 1.5 kg
  • ontbijtspek, in reepjes 300 g
  • uien, blokjes 200 g
  • preiringen 400 g
  • oesterzwammen 500 g
  • dijon mosterd 60 g
  • zout en peper
  1. Kalkoen:

    Verhit 100 ml van de Phase en bak er dekalkoenblokjes in aan, zet even opzij. Bak het spek krokant in een droge pan. Verhit 100 ml van de Phase en fruit de ui glazig, voeg de prei en de knoflook toe en stoof even verder. Verhit de rest van de Phase en voeg de grof gesneden paddenstoelen toe, bak ze ongeveer 5 minuten aan tot ze goudbruin zijn. Meng alles door elkaar, voeg de kippenjus toe, breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken. Voeg de Blue Band, dragon en mosterd toe, laat nog 15 min. zachtjes koken, breng op smaak met peper en zout en bind naar wens met de Blanke Roux.

+