Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Kalkoen:

  • geklaarde boter 60 g
  • Kalkoenfilet, in grove blokjes. 1.5 kg
  • ontbijtspek, in reepjes 300 g
  • uien, blokjes 200 g
  • preiringen 400 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    20 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • oesterzwammen 500 g
  • Knorr Professional Kippenjus 1L
    Knorr Professional Kippenjus 1L
    8 dl
    Knorr Professional Kippenjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kookroom 4 dl
  • Knorr Primerba Dragon 340g
    Knorr Primerba Dragon 340g
    20 g
    Knorr Primerba Dragon 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • dijon mosterd 60 g
  • zout en peper

Bereiding

  1. Kalkoen:

    Verhit 100 ml van de Phase en bak er dekalkoenblokjes in aan, zet even opzij. Bak het spek krokant in een droge pan. Verhit 100 ml van de Phase en fruit de ui glazig, voeg de prei en de knoflook toe en stoof even verder. Verhit de rest van de Phase en voeg de grof gesneden paddenstoelen toe, bak ze ongeveer 5 minuten aan tot ze goudbruin zijn. Meng alles door elkaar, voeg de kippenjus toe, breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes koken. Voeg de Blue Band, dragon en mosterd toe, laat nog 15 min. zachtjes koken, breng op smaak met peper en zout en bind naar wens met de Blanke Roux.