Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Bereiding

  1. Bereiding

    • Meng de partjes zoete aardappel met de zoete puntpaprika, de Knorr Primerba Tijm, de pecannoten en wat olie.
    • Rooster de groenten in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende +/- 12 minuten en koel ze snel weer af.
    • Meng de yoghurt dressing met de Knorr Primerba gefruite ui met spek.
    • Meng de afgekoelde geroosterde groenten met de in stukken gesneden dadels en de fijngesneden venkel.
    • Doe de groentemengeling in een serveerschaal.
    • Werk af met de dressing en garneer met de fijne waterkers.
    • Werk af met wat peper van de molen.
    Tip: Dadels zijn een heel geslaagde combinatie met Knorr Primerba gefruite ui met spek. Maar probeer dit recept zeker ook eens met gedroogde abrikozen. Helemaal anders, maar net zo lekker.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu