Menu
Punten

Ingrediënten

+

Quinoa

  • quinoa 400.0 g

Garnituur

  • cherry tomaatjes, gemengde 700.0 g
  • groene olijven 200.0 g
  • komkommer, mini 150.0 g

Opmaak


Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Quinoa

    • Kook de quinoa in 6 dl water gedurende 15 tot 20 minuten.
    • Giet de quinoa af in een bolzeef en laat het geheel afkoelen.
  2. Garnituur

    • Halveer de cherry tomaatjes en snijd de olijven in stukjes.
    • Snijd de komkommer in plakjes.
  3. Opmaak

    • Schep de quinoa in een schaal.
    • Verdeel de gehalveerde cherry tomaatjes samen met komkommer en de olijven over de quinoa.
    • Breek de feta in stukjes boven de schaal.
    • Maak de salade af met de dressing. 
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu