Menu
Punten

Ingrediënten

+

Quinoa

  • quinoa 400.0 g

Garnituur

  • cherry tomaatjes, gemengde 700.0 g
  • groene olijven 200.0 g
  • komkommer, mini 150.0 g

Opmaak

  • feta 600.0 g
  • Hellmann’s Vinaigrette Tomaat Aardbei Vloeibaar 1L 2.0 dl

Bereiding

  1. Quinoa

    Kook de quinoa in 6 dl water gedurende 15 tot 20 minuten.

    Giet de quinoa af in een bolzeef en laat het geheel afkoelen.

  2. Garnituur

    Halveer de cherry tomaatjes en snijd de olijven in stukjes.

    Snijd de komkommer in plakjes.

  3. Opmaak

    Schep de quinoa in een schaal.

    Verdeel de gehalveerde cherry tomaatjes samen met komkommer en de olijven over de quinoa.

    Breek de feta in stukjes boven de schaal.

    Maak de salade af met de vinaigrette.

     

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu