Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

Salsa

  • verse oregano 15.0 g
  • peterselie 60.0 g
  • bieslook 35.0 g
  • olijfolie 1.5 dl
  • citroen 1.0 st

Garnituur

  • zonnebloempitten 35.0 g
  • pompoenpitten 35.0 g

Opmaak

  • zwarte peper 1.0 g
  • croutons 150.0 g
  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.

    Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.

  2. Salsa

    Doe de groene kruiden samen met de olijfolie in de blender en draai het geheel glad.

    Breng op smaak met wat geraspte citroenschil en citroensap.

  3. Garnituur

    rooster de pompoen en de zonnebloempitten in een droge koekenpan. 

  4. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en verdeel de salsa.

    Schep de geroosterde zaden en de croutons erbij en maak af met gemalen peper.