Menu
Punten

Ingrediënten

+

Quinoa

Saus

Garnituur

  • De Vegetarische Slager NoBeef Veganistische Runderstuckjes Kant en Klaar 2x1kg 800.0 g
  • ui, brunoise 200.0 g
  • nasi groenten 1.0 kg
  • eieren 10.0 st

Opmaak

  • zoetzure komkommer 250.0 g
  • zeewiersalade 250.0 g
  • furikake 20.0 g

Bibimbap wordt voor het eerst genoemd in een Koreaans kookboek uit de late 19e eeuw.Het betekent letterlijk gemixte maaltijd en bestaat uit rijst met een aantal groenten die door elkaar gemengd worden. Onze variant is vegetarisch met quinoa en kan zowel koud als warm gegeten worden.

...

Bereiding

  1. Quinoa

    • Kook de quinoa in 6 dl water gedurende 15 tot 20 minuten.
    • Giet de quinoa af in een bolzeef en laat het geheel droogstomen. 
    • Breng de quinoa op smaak met de vinaigrette.
  2. Saus

    • Meng alle ingrediënten voor de saus met elkaar
  3. Garnituur

    • Bak de ui blokjes glazig in wat olie en voeg de NoBeef slices toe.
    • Bak het geheel en voeg daarna de helft van de saus toe en meng deze door de beef slices.
    • Bak de groente mix in wat olie en voeg de rest van de saus toe.
    • Bak de eieren en houd de dooiers heel.
  4. Opmaak

    • Verdeel de quinoa over de kommen. Schep daarop de NoBeef, groenten, spiegeleitje, zoet zure komkommer en de zeewiersalade. 
    • Maak de bowl af met wat krokante uitjes en de furikake.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu