Personen
Vegetarische schnitzel op briochebrood met zoetzure sjalotten en tartaarsaus
Zoetzuur:
Tartaarsaus:
Garnituur:
Schnitzel:
Opmaak:
Zoetzuur:
-
rijstazijn 75.0 g
-
kristalsuiker 50.0 g
-
banaansjalot 4.0 st
Tartaarsaus:
-
sjalot 1.0 st
-
augurk 1.0 st
-
kappertjes 10.0 g
-
bieslook 15.0 g
-
eieren, gekookt 2.0 st
Garnituur:
-
kropsla 5.0 st
-
radijs 10.0 st
-
bieslook
Schnitzel:
-
De Vegetarische Slager NoSchnitzel Veganistische Schnitzel ~20x90g 10.0 stuks
-
zonnebloemolie
Opmaak:
-
brioche brood 10.0 plakken
-
fijne waterkers 1.0 bosje
-
bloedzuring 1.0 bakje
This is the recipe