Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Zoetzuur:

  • rijstazijn 75.0 g
  • kristalsuiker 50.0 g
  • banaansjalot 4.0 st

Tartaarsaus:

  • sjalot 1.0 st
  • augurk 1.0 st
  • kappertjes 10.0 g
  • bieslook 15.0 g
  • eieren, gekookt 2.0 st

Garnituur:

  • kropsla 5.0 st
  • radijs 10.0 st
  • bieslook

Schnitzel:

Opmaak:

  • brioche brood 10.0 plakken
  • fijne waterkers 1.0 bosje
  • bloedzuring 1.0 bakje
  1. Zoetzuur:

    Maak de banaansjalotten schoon en snijd ze in ringen.
    Kook de rijstazijn samen met de suiker, voeg de gesneden sjalotten toe en laat het zoetzuur afkoelen.
  2. Tartaarsaus:

    Snijd het sjalotje, augurk en de kappertjes, bieslook fijn en hak de eieren.
    Meng de gesneden ingrediënten met de vegan saus.
  3. Garnituur:

    Was en droog de kropsla, snijd de radijs in plakjes en de bieslook fijn.
  4. Schnitzel:

    Bak de vegetarische schnitzels aan beide kanten in de zonnebloemolie.
    Halveer de schnitzels en rooster de brioche in de broodrooster.
  5. Opmaak:

    Beleg het geroosterde briochebrood met de sla, schnitzel en de tartaarsaus.
    Maak het geheel af met het zoetzuur, radijs, waterkers, zuring en wat bieslook.