Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Puree

Saus

Sliptong

  1. Puree

    Snijd de aardappels in gelijke stukken en kook ze gaar in 20 minuten.
    Giet de aardappels af, stamp fijn met de roomkaas, en meng hier de gestoofde prei door.
    Breng op smaak met peper puree, tuinkruiden en de nootmuskaat.
  2. Saus

    Breng het water aan de kook en voeg de visfond toe, laat 2 min. zachtjes koken.
    Voeg de mosterd soorten en de Blue Band toe, breng het geheel aan de kook en laat 5 min. zachtjes trekken.
    Bind de saus af met maizena, die is aangemaakt met water.
  3. Sliptong

    Bestrooi de sliptongfilets met zout en peper en bak deze bruin in de Becel.
  4. Opmaak

    Leg de warme preipuree op de borden, leg de gebakken sliptongfilets er tegen aan, en napeer de tong met een beetje mosterdsaus.
    Serveer de rest van de saus apart.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan