Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Schol

Risotto

Jus

Opmaak

  • salty fingers 1 bakje
  • Schaaldieren Kroepoek 10 st
  • bundelzwammen 1 bakje
  1. Schol

    Kap de schollen over de graat doormidden en halveer ze. Kruid ze met zout en peper en haal ze door wat bloem. Bak ze op de graat mooi bruin in wat Phase.

  2. Risotto

    Verhit wat olijfolie en fruit hierin de sjalot en de knoflook zonder te kleuren. Voeg de rijst toe en bak deze glazig. Voeg de schaaldierenfond toe en roer het geheel goed door tot het aan de kook komt. Doe een deksel op de pan en zet deze in een voorverwarmde oven van 185°C gedurende 18 minuten. Haal de risotto uit de oven en controleer of deze ‘gaar’ en smeuïg is. Roer de kaas en de garnalen erdoor.
  3. Jus

    Breng ondertussen de kreeftenjus aan de kook en voeg de lavas en chili toe. Laat de jus licht reduceren en passeer de jus. Monteer de jus met wat boter.
  4. Opmaak

    Bak de zwammetjes in wat Phase en verdeel de risotto over de borden.Leg de schol erbij en verdeel de zwammetjes en de salty fingers erbij. Garneer met wat schaaldieren kroepoek.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan