Ingrediënten
Tongfilet met asperges en spitskool
Tongfilet:
Asperges:
Morilles:
Spitskool créme:


Opmaak:
Tongfilet:
-
tongfilets 20.0 st
-
zout en peper
-
geklaarde boter
Asperges:
-
asperges 20.0 st
-
olijfolie 30.0 g
-
zout
-
suiker
-
citroenschil
Morilles:
-
morilles, geweekte 150.0 g
-
boter 20.0 g
-
sjalotjes, fijngesneden 25.0 g
Spitskool créme:
-
spitskool 1.0 st
-
roomboter 100.0 g
-
sjalotjes 1.0 st
-
water 2.0 dl
-
slagroom 2.0 dl
Opmaak:
-
lavas olie 20.0 g
-
spek kruim 15.0 g
-
syrha leaves 30.0 stuks
This is the recipe