Personen
Tongfilet met asperges en spitskool
Tongfilet:
Asperges:
Morilles:
Spitskool créme:
 
			    
			   Opmaak:
Tongfilet:
- 
								
                                
								
                                
								
                                tongfilets 20.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                zout en peper
- 
								
                                
								
                                
								
                                geklaarde boter
Asperges:
- 
								
                                
								
                                
								
                                asperges 20.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                olijfolie 30.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                zout
- 
								
                                
								
                                
								
                                suiker
- 
								
                                
								
                                
								
                                citroenschil
Morilles:
- 
								
                                
								
                                
								
                                morilles, geweekte 150.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                boter 20.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                sjalotjes, fijngesneden 25.0 g
Spitskool créme:
- 
								
                                
								
                                
								
                                spitskool 1.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                roomboter 100.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                sjalotjes 1.0 st
- 
								
                                
								
                                
								
                                water 2.0 dl
- 
								
                                
								
                                
								
                                slagroom 2.0 dl
Opmaak:
- 
								
                                
								
                                
								
                                lavas olie 20.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                spek kruim 15.0 g
- 
								
                                
								
                                
								
                                syrha leaves 30.0 stuks
This is the recipe
 
                 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    