Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Tongfilet:

  • tongfilets 20 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter

Asperges:

  • asperges 20 st
  • olijfolie 30 g
  • zout
  • suiker
  • citroenschil

Morilles:

  • morilles, geweekte 150 g
  • boter 20 g
  • sjalotjes, fijngesneden 25 g
  • zout en peper

Spitskool créme:

  • spitskool 1 st
  • roomboter 100 g
  • sjalotjes 1 st
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 2 dl
  • slagroom 2 dl
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak:

  • lavas olie 20 g
  • spek kruim 15 g
  • syrha leaves 30 stuks

Bereiding

  1. Tongfilet:

    Kruid de tongfilets met zout en peper en bak ze in de Phase.

  2. Asperges:

    Schil de asperges en doe ze in een passende vacuümzak. Voeg wat olijfolie, zout, suiker en rasp van citroenschil toe. Kook de asperges op 92˚C ca. 18 a 20 minuten in de combi steamer.
  3. Morilles:

    Stoof de morilles in de boter met wat sjalotjes en breng op smaak met zout en peper.
  4. Spitskool créme:

    Maak de spitskool schoon en snijd deze grof. Smelt de boter en voeg de sjalot en de knoflook toe en smoor deze rustig zonder te kleuren. Voeg de spitskool toe en laat deze 10 minuten rustig smoren zonder te kleuren. Voeg het water en de room toe en kook het geheel 15 minuten. Pureer de spitskool crème m.b.v. een keukenmachine en breng op met de geconcentreerde groentebouillon.
  5. Opmaak:

    Verdeel de tongfilets en de asperges over de borden. Schep de morilles en de spitskool crème erbij en maak af met de lavas olie, spekkruim en de syrha leaves.

Ingrediënten

+

Tongfilet:

  • tongfilets 20 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter

Asperges:

  • asperges 20 st
  • olijfolie 30 g
  • zout
  • suiker
  • citroenschil

Morilles:

  • morilles, geweekte 150 g
  • boter 20 g
  • sjalotjes, fijngesneden 25 g
  • zout en peper

Spitskool créme:

  • spitskool 1 st
  • roomboter 100 g
  • sjalotjes 1 st
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 2 dl
  • slagroom 2 dl
  • Knorr Garde d'Or Groentefond 1L
    Knorr Garde d'Or Groentefond 1L
    Knorr Garde d'Or Groentefond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak:

  • lavas olie 20 g
  • spek kruim 15 g
  • syrha leaves 30 stuks

Bereiding

  1. Tongfilet:

    Kruid de tongfilets met zout en peper en bak ze in de Phase.

  2. Asperges:

    Schil de asperges en doe ze in een passende vacuümzak. Voeg wat olijfolie, zout, suiker en rasp van citroenschil toe. Kook de asperges op 92˚C ca. 18 a 20 minuten in de combi steamer.
  3. Morilles:

    Stoof de morilles in de boter met wat sjalotjes en breng op smaak met zout en peper.
  4. Spitskool créme:

    Maak de spitskool schoon en snijd deze grof. Smelt de boter en voeg de sjalot en de knoflook toe en smoor deze rustig zonder te kleuren. Voeg de spitskool toe en laat deze 10 minuten rustig smoren zonder te kleuren. Voeg het water en de room toe en kook het geheel 15 minuten. Pureer de spitskool crème m.b.v. een keukenmachine en breng op met de geconcentreerde groentefond.
  5. Opmaak:

    Verdeel de tongfilets en de asperges over de borden. Schep de morilles en de spitskool crème erbij en maak af met de lavas olie, spekkruim en de syrha leaves.