Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Asperges

  • aa asperges 50 st
  • bieslook 10 g

Garnituur

  • gerookte zalm 350 g
  • pata negra 100 g
  • tuinbonen 200 g
  • doperwten 200 g

Saus

Opmaak

  • affilla cress 1 bakje
  1. Asperges

    Schil de asperges. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen. Snijd de asperges bij en verwarm ze in het kookvocht. Snijd de bieslook. Maak de asperges af met wat Phase en de gesneden bieslook.
  2. Garnituur

    Blancheer de doperwten en de tuinbonen. Dop de tuinbonen en verwarm ze samen met de doperwten en breng ze op smaak. Snijd de ham in dunne plakjes en de zalm in blokjes.
  3. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  4. Opmaak

    Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een siphon. Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
+