Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

  • zalmforelfilet 800 g
  • zout & zwarte peper
  • kristalsuiker
  • olijfolie
  • zest van citroen

saus

Opmaak

  • asperges (sous-vide gegaard M.E.P) 30 stuks
  • kruiden (citra leaves, duizendblad, ijskruid, shiso, bronze venkel) 20 g
  1. Bereiding

    Zalmforel
    Marineer de zalmforelfilets met zout, peper en suiker en citrus zestes.
    Snijd de zalmforel in mooie porties.
    Schenk een beetje olijfolie in een passende ovenschaal en leg hierin de zalmforel.
    Zet ze vervolgens geheel onder met de olijfolie.
    Gaar de zalmforel gedurende 45 minuten op 45ºC in de oven.
  2. saus

    Verwarm de Hollandaise saus en voeg de kerriepuree toe.
    Passeer de saus en giet het geheel in een siphon.
    Zet de siphon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.
  3. Opmaak

    Verdeel de zalm en de asperges over de borden.
    Maak de asperges af met de kruiden en spuit de
+