Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vlees 262 Recepten
Geen recept gevonden
-
Hert filet met savooienkool en zwarte knoflook
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Lamszadel met aubergine, aardappelterrine en olijven jus
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Lamsbout met witte bonen in tomatensaus
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Wildzwijnfilet met mosterdfruit en zoete aardappelpuree
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Kalfsentrecote ‘Saltimbocca’ met salie jus
- Vlees
- Sauzen & Jus
-
Runderwang met rode wijn saus, romige polenta en daslook
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Entrecote met pepersaus en Caesar salade
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Lamsschenkel a la Milanese met gremoulata
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Maïskip met dragon roomsaus en fettuccine
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Eendenborst met kriekenbier saus, bietjes en bittere sla
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Sukadevlees met poftomaatjes, kikkererwten en spinazie
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Gehaktspiesjes met couscous en Griekse salade
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Buikspek met bami en zoetzure saus
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Erwtensoep uit Zwolle met krokant spek
- Vlees
- Soepen
-
Lasagne met geroosterde groenten
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Gnocchischotel met paddenstoelen spekjes en kaassaus
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Witlofschotel met carbonarasaus gerookte kipreepjes en grove puree
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Stamppot met zoete aardappel knolselderij en kipgehaktballen in zoetzure saus
- Hoofdgerechten
- Vlees
Hoofdingrediënt - Vlees
Vleesgerechten blijven een vaste waarde op menukaarten in de horeca, dankzij hun rijke smaak, veelzijdigheid en vertrouwde karakter. Of het nu gaat om sappige steaks, langzaam gegaarde stoofgerechten of klassiekers als gehaktballen en schnitzels; op deze pagina vind je een breed scala aan recepten die zijn afgestemd op de professionele keuken. Ze combineren traditionele smaken met moderne bereidingswijzen en maken gebruik van kwaliteitsproducten van merken als Knorr, Hellmann’s en Unox. Of je nu werkt in een restaurant, hotel, zorginstelling of cateringbedrijf, deze recepten bieden inspiratie voor elk moment van de dag en elke gast. Vlees blijft een smaakvolle basis die goed samengaat met sauzen, groenten en granen, en met deze recepten kun je efficiënt werken zonder concessies te doen aan kwaliteit of presentatie.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save