Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gehakt spiesjes

  • ontbijtspek, plakken 30.0 st
  • laurierblaadjes 30.0 st
  • gehaktballetjese, rauw 30.0 st
  • sate prikkers 30.0 st

Taboulé

Opmaak


Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Gehakt spiesjes

    • Leg de plakken ontbijtspek uit en rol hierin het gehakt op samen met een laurierblaadje. 
    • Rijg aan elke sate prikker drie gehaktballetjes. 
    • Braad de gehaktspiesjes in wat olie mooi bruin en gaar. 
    • Koel de gehaktspiesjes terug.
  2. Taboulé

    • Doe de taboulé in een presenteerschaal. 
    • Giet het water op de taboulé, 
    • Voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om. 
    • Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast.
  3. Opmaak

    • Snijd ondertussen de rode ui in ringen en de komkommer en tomaat in grove stukken. 
    • Breek de fetakaas in stukjes en halveer de groene olijven. 
    • Schep de taboulé om en verdeel hierop de tomaten, komkommer, fetakaas en de olijven. 
    • Garneer met wat mintblaadjes en kruid deze met grove zwarte peper. 
    • Leg de gehaktspiesjes erbij en maak het geheel af met de citrusvinaigrette (of verkoop deze apart).
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu