Ingrediënten
Lamsschenkel a la Milanese met gremoulata
Schenkels

Risotto

Gremoulata
Schenkels
-
Lamsschenkel 15.0 kg
-
zout en peper
-
boter, geklaarde 60.0 g
-
mirepoix 500.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
witte wijn 2.0 dl
-
water 1.0 l
Risotto
-
olijfolie 50.0 g
-
sjalotjes, fijngesneden 40.0 g
-
bleekselderij, brunoise 40.0 g
-
witte wijn 1.0 dl
-
risotto rijst 400.0 g
-
saffraan 5.0 g
-
parmezaanse kaas, geraspt 80.0 g
Gremoulata
-
gepelde knoflooktenen 2.0 st
-
platte peterselie 50.0 g
-
bleekselderij 25.0 g
-
citroen 1.0 st
This is the recipe