Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Garnituur

  • zoete aardappels 1 kg
  • zout en peper
  • boter 50 g
  • chioggia biet 1 st

Wild zwijn

Opmaak

  • Siso Purper 0.5 bakje
  1. Garnituur

    Schil de aardappels, snijd ze in grove stukken en kook ze met wat zout.
    Pureer de aardappels, voeg de roomboter toe en breng op smaak.
    Snijd de chioggia biet met behulp van een groenten spaghettisnijder en
    zet deze op ijswater.
  2. Wild zwijn

    Snijd het mosterd fruit in kleine stukjes.
    Kruid het wild zwijnfilet met zout en peper en bak het rosé in de Phase.
    Verwarm ondertussen het vocht van het mosterdfruit en voeg de kalfsjus
    toe.
    Reduceer de kalfsjus en voeg het gesneden mosterdfruit toe.
  3. Opmaak

    Snijd het vlees in twintig mooie tranches.
    Verdeel de zoete aardappelpuree samen met het vlees over de borden.
    Maak het geheel af met de saus en garneer met de siso purper en de chioggia bietspaghetti.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan