Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vlees 262 Recepten
Geen recept gevonden
-
Broodje bal met uienjus
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Tartelette met lams rendang met doperwten, tuinboontjes en asperges
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Saté met satésaus gebakken rijst, atjar en kroepoek
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Gehakt spiesjes met saté saus
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Maiskip met asperges, risotto van parelgort met dragon-hollandaise
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Short rib met polenta en geroosterde snijbiet, bospeen en zilveruitjes
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Livar varken met bordelaise,aardappelpuree en vergeten groenten
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Wilde paddenstoelenrisotto met gerookte eendenborst
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Maiskip met spatzli en zuurkool
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Lamsfilet met bietjes, zoete aardappel en vadouvan
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Lamsfilet met bietjes en zoete aardappel en peperjus
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Kalfsniertjes met peperjus en voorjaarsgroenten
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Gebakken ossenhaas met truffeltapenade en uientempura
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Gebakken bloemkool met zeeuws spek en citroen
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Fazantfilet met gebakken witlof en truffeltapenade
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Fazantenborst met risotto met witlof en kaas
- Vlees
- Hoofdgerechten
-
Cannelloni met asperges, spinazie en morilles
- Hoofdgerechten
- Vlees
-
Dragon roomsaus
- Sauzen & Jus
- Vlees
Hoofdingrediënt - Vlees
Vleesgerechten blijven een vaste waarde op menukaarten in de horeca, dankzij hun rijke smaak, veelzijdigheid en vertrouwde karakter. Of het nu gaat om sappige steaks, langzaam gegaarde stoofgerechten of klassiekers als gehaktballen en schnitzels; op deze pagina vind je een breed scala aan recepten die zijn afgestemd op de professionele keuken. Ze combineren traditionele smaken met moderne bereidingswijzen en maken gebruik van kwaliteitsproducten van merken als Knorr, Hellmann’s en Unox. Of je nu werkt in een restaurant, hotel, zorginstelling of cateringbedrijf, deze recepten bieden inspiratie voor elk moment van de dag en elke gast. Vlees blijft een smaakvolle basis die goed samengaat met sauzen, groenten en granen, en met deze recepten kun je efficiënt werken zonder concessies te doen aan kwaliteit of presentatie.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save