Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gehaktballetjes:

Stamppot:

Garnituur:

  • oer worteltjes 600.0 g

Jus:


...

Bereiding

  1. Gehaktballetjes:

    • Bak de veganistische balletjes rondom bruin in de boter.
  2. Stamppot:

    • Meng de vloeibare boter samen met de geconcentreerde bouillon door het koude water.
    • Voeg al roerend de pureepoeder toe en meng het geheel kort.
    • Laat de puree tenminste 5 minuten opstijven.
    • Maak de broccoli schoon en blancheer deze in water met wat zout.
    • Pureer de broccoli grof en vermeng deze met de aardappelpuree.
    • Regenereer de stamppot in de oven.
  3. Garnituur:

    • Schil de worteltjes en maak ze schoon.
    • Blancheer de peentjes afzonderlijk van elkaar beetgaar en breng ze op smaak.
  4. Jus:

    • Stoof de sjalotjes samen met de tijm in de olijfolie.
    • Voeg het water toe en breng het water aan de kook.
    • Roer de jus poeder erdoor en kook de jus nog 4 minuten rustig door.
  5. Tip:

    • Glaceer de worteltjes met wat sinaasappelsap en wat gemberpuree.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu