Ingrediënten
Varkenswang met groene kool, zwarte knoflook en Westmoreland saus
Wangetjes:
Saus:


Knoflooksaus

Boerenkool:

Wangetjes:
-
kleurzout 10.0 g
-
zout 10.0 g
-
water 5.0 dl
-
varkenswangetjes 20.0 st
-
witte peper uit de molen
-
olijfolie 10.0 g
Saus:
-
rode wijn 75.0 dl
-
rode port 75.0 dl
-
malaga wijn 5.0 dl
-
piccalilly 60.0 g
Knoflooksaus
-
zwarte knoflook puree 25.0 g
-
sojasaus 12.0 g
Boerenkool:
-
boerenkool, gesneden 140.0 g
-
spitskool 2.0 st
-
boter 30.0 g
-
oesterzwammen 250.0 g
-
krokante blaadjes (zie mep recept) 10.0 stuks
This is the recipe