Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vegetarisch 302 Recepten
Geen recept gevonden
-
Marokkaanse harira met vegetarische shoarma en kikkererwten
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Napolitaanse gehaktballetjes
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Flammkuchen met lente groenten
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Roodlof salade met bieten, sinaasappel, vijgen en granaatappel
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Kropslasoep met courgette, komkommer en bonenkruid
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Meloen gazpacho met tomaatjes, citrus en buratta
- Soepen
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Maleisische fruit salade met tofu (delivery)
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Maleisische fruit salade met tofu
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Geroosterde bieten en bospeen salade met sumak
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Vegetarische burger met zoetzure komkommer, taugé, krokante pinda en satésaus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Vegetarische Classic burger deluxe
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Minty cucumber Bouillon met komkommer, granny smith, limoen, munt & gin
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Soepen
-
Bulgur met hummus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Hollandse asperges salade met honing mosterd dressing
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Bloemkoolsteak met dadelpuree, dukkah en bloemkool-kerriesaus
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Dubbel gebakken lasagne met mesclun en Parmezaanse kaas
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Roodlof salade met gebakken geitenkaas, bietjes, sinaasappel, vijgen en granaatappel
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Aziatische NoBeef slices rijstnoedel salade
- Voorgerechten
- Vegetarisch
Hoofdingrediënt - Vegetarisch
Vegetarische recepten zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. De vraag naar smaakvolle, voedzame en duurzame vleesvrije gerechten groeit snel in horeca, zorg en catering. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan vegetarische recepten; van kleurrijke curry’s en ovenschotels tot frisse salades en innovatieve vleesvervangers, ontwikkeld met oog voor gemak, smaak en efficiëntie. Met producten van onder andere Knorr, Hellmann’s en De Vegetarische Slager serveer je eenvoudig hoogwaardige gerechten. Vegetarisch koken draagt bij aan gezondheid, duurzaamheid en minder voedselverspilling, en biedt inspiratie voor elke keuken, van fine dining tot zorginstelling.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in