Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vegetarisch 290 Recepten
Geen recept gevonden
-
Chinese ketchup
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
-
Mosterd mayonaise
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Veloute van wortel, flespompoen en clementine
- Vegetarisch
- Soepen
-
Groene aspergesalade
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Kombu aardpeer soep
- Vegetarisch
- Soepen
- Vegetarisch
-
Minestronesoep uit Italië met tortellini en rode pesto - Unox
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Soepen
-
Amontillado sabayon
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Koude Marokkaanse komkommersoep met mini komkommer en munt
- Vegetarisch
- Soepen
- Vegetarisch
-
Schuim van piccalilly
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Aardappelschuim met huacatay
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Sauzen & Jus
-
Pompoensoep met tamme kastanjes en gruyere
- Soepen
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Pizza met gorgonzola, broccoli en walnoten
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Wildmarinade
- Sauzen & Jus
- Vegetarisch
-
Asperges met jonge prei, citrus en Hollandaise
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Kleurrijke kruidensalade
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Pizza Peperonata
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Flammkuchen met bietjes, geitenkaas en balsamico
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Taboulé met Griekse salade
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
Hoofdingrediënt - Vegetarisch
Vegetarische recepten zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. De vraag naar smaakvolle, voedzame en duurzame vleesvrije gerechten groeit snel in horeca, zorg en catering. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan vegetarische recepten; van kleurrijke curry’s en ovenschotels tot frisse salades en innovatieve vleesvervangers, ontwikkeld met oog voor gemak, smaak en efficiëntie. Met producten van onder andere Knorr, Hellmann’s en De Vegetarische Slager serveer je eenvoudig hoogwaardige gerechten. Vegetarisch koken draagt bij aan gezondheid, duurzaamheid en minder voedselverspilling, en biedt inspiratie voor elke keuken, van fine dining tot zorginstelling.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in