Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Flammkuchen

  • roomkaas 350 g
  • flammkuchen, gusto palatino, petit oval (26x18 cm) 10 st
  • rode bieten, gekookt 4 stuks
  • geitenkaas 1 rol
  • zwarte peper

Opmaak

  • Hollandse spinazie 100 g
  • Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L
    0.5 dl
    Hellmann's Balsamic Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Flammkuchen

    Roer de roomkaas smeuïg. Smeer de roomkaas met een klein paletmes gelijkmatig op de flammkuchen, tot een centimeter vanaf de rand. Snijd de bietjes en de geitenkaas in dunne plakken en leg ze op de roomkaas. Kruid af met zwarte peper. Zet een bakplaat in een combisteamer en verwarm deze voor op 285 °C zonder stoom. Bak de flammkuchen op de voorverwarmde bakplaat in circa 4 minuten krokant.
  2. Opmaak

    Haal de flammkuchen uit de oven en garneer met spinazie. Maak af met vinaigrette en serveer direct.