Menu
Punten

Ingrediënten

+

Veloute

  • wortels 200.0 g
  • flespompoen 400.0 g
  • Clementines 8.0 stuks
  • hazelnootolie
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Veloute

    Maak de wortels en flespompoen schoon en snijd ze in stukken.Pers de clementines uit en bewaar het sap.Bak de groenten in een sauteerpan met het sap van de clementines en hazelnootolie.Dek af met bakpapier zodat het sap niet verdampt en stoof de groenten op een zacht vuur.Blender de groenten zodra ze koken samen met het vocht tot een smeuige massa.Breng op smaak met peper en zout.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu