Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • pompoenpitten 50.0 g
  • kastanjes, gekookt 100.0 g
  • gruyère kaas 100.0 g

Opmaak

  • pompoenpitolie 10.0 g

De Zwitserse gruyere kaas geeft de pompoensoep identiteit. De kastanjes en de pompoenpitten maken het af.

...

Bereiding

  1. Soep

    Maak de pompoen en de wortel schoon en snijd deze in grove stukken.Breng één liter water aan de kook en voeg de bouillon gelei toe.Voeg de gesneden pompoen, wortel en de roomkaas toe.Breng de soep opnieuw aan de kook en draai het vuur lager.Laat het geheel ca. 15 minuten rustig koken tot de groenten gaar zijn. Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.Breng de soep op smaak met wat geconcentreerde bouillon.
  2. Garnituur

    Frituur de pompoenpitten en kruid ze met wat zout.Schaaf de kastanjes dun en rasp de gruyère kaas.
  3. Opmaak

    Schep de soep in de kommen en maak de soep af met de pompoenpitten,Kastanjes en de kaas.Garneer met wat druppels pompoenpitolie.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu