Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Groenten

  • aa asperges 1 kg
  • groene asperges 650 g
  • komkommer 2 st
  • tuinbonen 1 kg
  • doperwten 500 g

Quinoa

  • quinoa 200 g

Saus

Opmaak

  • pistachepitten 20 g
  • crazy pea 10 tak
  • dragon 3 takjes
  1. Groenten

    Schil de asperges, kook ze en laat ze afkoelen in hun eigen vocht.
    Schil de onderkanten van de groene asperges en blancheer ze.
    Dop de tuinbonen en blancheer ze afzonderlijk van de doperwten.
  2. Quinoa

    Kook de quinoa in 3 dl water gedurende 15 tot 20 minuten.
  3. Saus

    Meng de mosterd samen met de dragon en het citroensap door de mayonaise.

  4. Opmaak

    Meng alle groenten voorzichtig met de quinoa en de saus.
    Verdeel de salade over de borden.
    Maak de salade af met de pistache pitten en garneer met wat dragonblaadjes en crazy pea.

+