Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

  • kropsla 1 st
  • Ramanas 250 g
  • Japanse radijs 1 st
  • ciogga bietjes 2 st
  • radijs 10 st
  • waterkers 1 bos
  • bronzen venkel 3 tak
  • bloemblaadjes, eetbaar 15 g

Opmaak

  • zuring 30 blaadjes
  1. Salade

    Maak de kropsla schoon, was de sla en droog deze met behulp van een slacentrifuge. Maak de groene radijs, ramanas, chioggia bietjes en de radijsjes schoon. Snijd ze dun op de mandoline en leg ze kort in ijswater. Pluk ondertussen de waterkers, bronzen venkel en de eetbare bloemen.
  2. Opmaak

    Haal de sla voorzichtig door de dressing en verdeel deze over de borden. Verdeel hier de dun gesneden groene radijs, ramanas, radijsjes en de bietjes over. Maak de salade af met de waterkers, bronzen venkel, zuring blaadjes en de geplukte bloemblaadjes.
+