Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • bloemige aardappels 500.0 g
  • rode paprika, in blokjes 1.0 st
  • Huacatay 0.5 bos
  • munt 1.0 tak
  • Ongezoete slagroom 50.0 ml
  • Xantana (Texturas) 5.0 g
  • zout en peper

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Kook de aardappels, paprika, huacatay en munt met zout in ruim water gaar.Blender de gare ingredienten inclusief het kookvocht in de thermoblender tot een fijne, lobbige massa.Passeer de massa door een zeef.Voeg de slagroom en xantana toe.Mix alles goed door elkaar met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.Doe de massa in een kidde met een inhoud van 1 liter met drie patronen erop.Serveer de saus bij voorkeur warm.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu