Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade

  • olijven 200 g
  • feta 200 g
  • komkommer 1 st
  • tomaten 5 st
  • rode Chili peper 2 g
  • kristalsuiker 50 g
  • rijstazijn 75 g
  • rode ui 1 st
  • olijfolie 1 dl

Opmaak

  • zwarte peper
  • mint 10 takjes
  1. Salade

    Kook één liter water en doe de taboulé in een schaal. Giet het kokende water op de taboulé, voeg de olijfolie toe en schep het geheel goed om. Zet de taboulé voor tenminste één uur afgedekt in de koelkast. Kook de rijstazijn met de suiker en de chilipeper. Snijd ondertussen de rode ui in ringen. Voeg de uiringen toe en breng het geheel opnieuw aan de kook. Koel het geheel vervolgens snel terug. Snijd ondertussen de tomaten en de komkommer in grove stukken. Breek de fetakaas in stukjes en halveer de groene olijven.
  2. Opmaak

    Schep de taboulé om en verdeel deze over de kommen. Verdeel hierop de tomaten, komkommer, fetakaas en de olijven. Garneer met wat mintblaadjes en kruid deze met grove zwarte peper. Maak het geheel af met de citrusvinaigrette.