Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

  • topinamboer 2500.0 g
  • knolselderij 2000.0 g
  • kombu 3.0 vellen
  • room 500.0 ml
  • kokosmelk 500.0 ml
  • limoen rasp 5.0 st
  • limoenblad 8.0 st

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P oftewel “Mise en Place“. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. Soep

    Schil de topinamboer en de knolselderij. Snijd alles in even groten stukken. Voeg de kombu toe. Kook de groenten in een grote pan met kokosmelk, room en vul aan met groentebouillon. Pureer de soep wanneer alles gaar is en doe door een zeef. Breng op smaak met limoensap, zout en peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu