Recepten voor professionele chefs
-
Espuma van zoete aardappel -
Carpaccio met truffel mayonaise -
Carpaccio tonijn a la Le Garage -
Broodje Unox -
Mille feuille van aardappel -
Mie noedels met gebakken groenten en ei -
Griekse puntpaprika salade -
Avocado crème (basis recept) -
Crème van zoete aardappel -
Hotdog met zuurkool, gebakken uiringen en augurk
Vegetarisch 290 Recepten
Geen recept gevonden
-
Gegrilde groenten salade met kruiden
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Geroosterde paprika salade
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Vegetarische burger met geroosterde groenten en tzatziki
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Turkse linzen soep
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Vegetarische classic burger
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Vegetarische burger met zoete aardappel, avocado en pittige houmous
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Vegetarische burger met gebakken paddenstoelen, appel venkel salade en truffelsaus
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Vegetarische teriyaki burger met avocado, komkommer, radijs en wasabi mayo
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Vegetarische schnitzel met rozemarijn frites, koolsalade en limoen
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Vegetarische schnitzel “a la bonne femme”
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Caesar salade met vegetarische schnitzel
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Voorgerechten
-
Vegetarische kipragout met asperges en groene voorjaarsgroenten
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Bietensalade met feta en yoghurt dressing
- Vegetarisch
- Voorgerechten
- Vegetarisch
-
Oven geroosterde flespompoen
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Gebraden knolselderij
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
-
Roodlof salade met geitenkaas en honing mosterd dressing
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
-
Tartelettes
- Vegetarisch
- Vegetarisch
- Hoofdgerechten
-
Thaise basilicummayonaise
- Voorgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarisch
Hoofdingrediënt - Vegetarisch
Vegetarische recepten zijn onmisbaar in de moderne professionele keuken. De vraag naar smaakvolle, voedzame en duurzame vleesvrije gerechten groeit snel in horeca, zorg en catering. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan vegetarische recepten; van kleurrijke curry’s en ovenschotels tot frisse salades en innovatieve vleesvervangers, ontwikkeld met oog voor gemak, smaak en efficiëntie. Met producten van onder andere Knorr, Hellmann’s en De Vegetarische Slager serveer je eenvoudig hoogwaardige gerechten. Vegetarisch koken draagt bij aan gezondheid, duurzaamheid en minder voedselverspilling, en biedt inspiratie voor elke keuken, van fine dining tot zorginstelling.
Leer van topchefs! Log in bij UFS Academy voor exclusieve culinaire trainingen.
- Toegang tot gratis trainingen van chefs
- Exclusive deelname aan culinaire events
- Spaar voor gratis cadeaus met Cook & Save
Heb je al een account?
Log dan hier in