Menu
Punten
+

Groenten:

  • Puntpaprika's 3.0 stuks
  • lente-uitjes 10.0 st
  • venkel 1.0 st
  • groene asperges 10.0 st
  • mini courgette 5.0 st
  • aubergines 1.0 st
  • honingtomaatjes 20.0 st
  • artisjokharten, gekookte 10.0 st
  • olijfolie
  • zout en peper

Opmaak:

  • crazy pea-cress 100.0 g
  • eetbare goudsbloemen 5.0 stuks
  1. Groenten:

    Maak de groenten schoon en snijd ze in de gewenste maat.
    Rooster de puntpaprika’s en pel ze.
    Blancheer de lente-ui, venkel, asperges, courgette afzonderlijk van elkaar.
    Halveer de honingtomaatjes.
    Besprenkel alle groenten met wat olijfolie en kruid ze met zout en peper.
    Grill de groenten aan beide kanten en leg ze op een plateau.
    Marineer de groenten met de vinaigrette.
  2. Opmaak:

    Verdeel de groenten over de borden en maak ze af met de creazy peas en de goudsbloemblaadjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu