Menu
Punten

Personen

+

Schnitzel

  • kalfsschnitzel 10.0 stuks
  • zonnebloemolie 30.0 g

Salade

  • Romaanse sla 750.0 g
  • sugarsnaps 300.0 g
  • Parmezaanse kaas 200.0 g

Opmaak

  • Oost Indische kers blaadjes 1.0 bakje
  • Oost Indische kers bloemen 10.0 stuks

De oorsprong van de schnitzel ligt in Noord Italië en werd geïntroduceerd tijdens een banket in 1134. Waarschijnlijk heeft een Oostenrijkse edelman die vaak in Noord Italie kwam het gerecht naar Oostenrijk gebracht.

...

Bereiding

  1. Schnitzel

    • Bak de schnitzels aan beide kanten in wat zonnebloemolie.
    • Snijd de schnitzels vervolgens in stukjes.
  2. Salade

    • Maak de Romaanse sla schoon, snijd, was en droog deze in een slacentrifuge.
    • Maak de sugarsnaps schoon en blancheer ze in kokend water met wat zout.
    • Rasp de Parmezaanse kaas.
  3. Opmaak

    • Maak de Romaanse sla aan met wat Caesar dressing en verdeel deze over de bowls. 
    • Maak de sugarsnaps aan met de rest van de dressings en verdeel deze samen met de schnitzel over de Romaanse sla.
    • Maak de salade af met de geraspte Parmezaanse kaas en de Oost Indische kers blaadjes en geplukte bloemblaadjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu