Menu
Punten

Ingrediënten

+

Koolsalade:

  • rode kool 250.0 g
  • witte kool 250.0 g
  • winterwortel 100.0 g
  • lente-uitjes 1.0 bos
  • koriander tak 15.0 g
  • Hellmann's Vegan 3L 200.0 g
  • limoen 3.0 st
  • zout en peper

Schnitzel:

Frites:

  • frites 15.0 kg
  • fleur de sel
  • rozemarijn 2.0 tak

Opmaak:

  • limoen

De oorsprong van de schnitzel ligt in Noord Italië en werd geïntroduceerd tijdens een banket in 1134. Waarschijnlijk heeft een Oostenrijkse edelman die vaak in Noord Italie kwam het gerecht naar Oostenrijk gebracht.

...

Bereiding

  1. Koolsalade:

    Snijd de rode en de witte kool dun op de snijmachine.
    Snijd de wortel in julienne, lente-ui in ringetjes en de koriander fijn.
    Vermeng de gesneden ingrediënten met de vegan saus.
    Breng de salade op smaak met limoenrasp, limoensap en zout en peper.
  2. Schnitzel:

    Bak de vegetarische schnitzels aan beide kanten in de zonnebloemolie.
    Halveer de schnitzels.
  3. Frites:

    Frituur de takken rozemarijn kort tot ze mooi krokant zijn.
    Leg ze op een tissue en rits de takken, meng de rozemarijn met wat fleur de sel.
    Bak de frites krokant en kruid ze met het rozemarijnzout.
  4. Opmaak:

    Verdeel de schnitzels met de frites en de koolsalade over de borden.
    Garneer met wat gesneden limoenpartjes.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu