Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Burgers

Garnituur

  • Zoete aardappels 500.0 g
  • humus (kikkererwtenpuree) 275.0 g
  • avocado 2.0 st
  • rode uien 75.0 g

Opmaak

  • hamburgerbroodje 10.0 st
  • jonge spinazie 50.0 g
  • Chili flakes 1.0 g
  1. Burgers

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid in de geklaarde boter tot de juiste gaarheid.  
  2. Garnituur

    Schil de zoete aardappels, snijd ze in dunne plakken en bak ze in de olie.

    Schep de gebakken aardappel op wat keukenpapier en kruid ze met zout en peper.

    Meng de houmous met de paprikasaus.

    Maak de avocado en de rode ui schoon en snijd ze in dunne plakjes op de mandoline.

  3. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.

    Beleg de broodjes met de houmous, zoete aardappel en daarop de burger.

    Maak de burger af met de plakjes avocado, rode ui, spinazieblaadjes en wat chili flakes.

    Tip: verrijk de burger eventueel met wat korianderblaadjes.