Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Salade:

  • bietjes, gekookt 2.0 kg
  • lente-uitjes 150.0 g
  • zilveruitjes 300.0 g
  • zwarte peper

Garnituur:

  • zonnebloempitten 25.0 g
  • pompoenpitten 25.0 g
  • rode biet, rauwe 1.0 st

Opmaak:

  • feta 350.0 g
  • bloedzuring 1.0 bakje
  1. Salade:

    Snijd de bietjes naar eigen inzicht in stukken en de lente-ui in ringetjes.
    Meng de gesneden bietjes en de lente-ui met de zilveruitjes en de yoghurtdressing.
    Breng het geheel op smaak met wat vers gemalen zwarte peper.
  2. Garnituur:

    Rooster de zonnebloempitten en de pompoenpitten in een droge koekenpan.
    Schil de rauwe rode biet en snijd hem in flinterdunne plakjes op de mandoline.
  3. Opmaak:

    Verdeel de bietensalade in de bowls en verkruimel de fetakaas erop.
    Schep de geroosterde zonnebloem en pompoenpitten erbij.
    Rol de plakjes rauwe biet op en leg ze er speels bij samen met de bloedzuring.