Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding wildzwijnsnek

  • afsnijdsels van wildzwijnsnek 300 g
  • uien 100 g
  • gepelde knoflooktenen 1 st
  • tijm 1 tak
  • rozemarijn 1 tak
  • laurierblad 1 st
  • dragon 1 takjes

Bereiding Farce

  • kippendijenvlees 100 g
  • sjalotjes, fijngesneden 10 g
  • room 10 ml
  • eiwit 10 ml
  • wildjus 10 ml
  • wontonvelletjes 12 st
  • eidooiers, losgeklopt met één el water om te plakken 2 stuks
  • bloem
  • olie
  1. Bereiding wildzwijnsnek

    Konfijt de afsnijdsels in vet met de uien, knoflook, tijm, rozemarijn, laurier en dragon.
  2. Bereiding Farce

    Pluk het vlees en vermeng het met een farce van kippendijenvlees, gemaakt met sjalotten, room, eiwit en wildjus. Vul de wontonvellen als ravioli en vries de wontons terug in de chiller. Verpak ze in lagen in zwarte bakken. Leg tussen elke laag bloem en bakpapier. Stoof ze voor het meegeven in water met wat olie erin.
+