Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • kokosmelk 1 dl
  • kurkuma 2 g

Zoet zuur

  • beukenzwammetjes 150 g
  • komkommer 0.5 st
  • sjalotten 2 st
  • Puntpaprika's 1 stuks
  • sushirijstazijn 100 g
  • Suikerwater 1:1 1 dl
  • gember, verse 25 g
  • citroengras 1 st
  • rode peper 0.5 st

Opmaak

  • melisa cress 0.5 bakje
  1. Curry

    Verhit de olie, voeg de uien, knoflook en de gember toe en stoof ze zonder te kleuren gaar. Voeg de tikka masala saus toe en breng het geheel aan de kook. Bak de vegan kip stukjes in wat olie en voeg ze aan de curry toe. Kook de basmati rijst met de kurkuma. Giet de rijst af en laat de rijst droog stomen.
  2. Zoet zuur

    Maak de paddenstoelen en de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Kook het zoet zuur en giet deze op de gesneden paddenstoelen mengsel. Laat het geheel tenminste 24 uur marineren.

  3. Opmaak

    Serveer de tikka masala met de gele rijst, en maak de curry af met het zoet zuur en de cress.