Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Curry

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    15 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gember Puree 750g
    Knorr Professional Gember Puree 750g
    15 g
    Knorr Professional Gember Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kokosmelk 1 dl
  • Knorr Patak’s Tikka Masala Curry Saus 2.2 L
    Knorr Patak’s Tikka Masala Curry Saus 2.2 L
    750 Cu
    Knorr Patak’s Tikka Masala Curry Saus 2.2 L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Conimex Basmati Rijst 5kg
    Conimex Basmati Rijst 5kg
    600 g
    Conimex Basmati Rijst 5kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kurkuma 2 g
  • De Vegetarische Slager NOChicken Kipstuckjes 1,75 kg
    De Vegetarische Slager NOChicken Kipstuckjes 1,75 kg
    850 g
    De Vegetarische Slager NOChicken Kipstuckjes 1,75 kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Zoet zuur

  • beukenzwammetjes 150 g
  • komkommer 0.5 st
  • sjalotten 2 st
  • Puntpaprika's 1 stuks
  • sushirijstazijn 100 g
  • Suikerwater 1:1 1 dl
  • gember, verse 25 g
  • citroengras 1 st
  • rode peper 0.5 st

Opmaak

  • melisa cress 0.5 bakje

Bereiding

  1. Curry

    Verhit de olie, voeg de uien, knoflook en de gember toe en stoof ze zonder te kleuren gaar. Voeg de tikka masala saus toe en breng het geheel aan de kook. Bak de vegan kip stukjes in wat olie en voeg ze aan de curry toe. Kook de basmati rijst met de kurkuma. Giet de rijst af en laat de rijst droog stomen.
  2. Zoet zuur

    Maak de paddenstoelen en de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm. Kook het zoet zuur en giet deze op de gesneden paddenstoelen mengsel. Laat het geheel tenminste 24 uur marineren.

  3. Opmaak

    Serveer de tikka masala met de gele rijst, en maak de curry af met het zoet zuur en de cress.