Menu
Punten
+

Curry:

  • olie 30.0 g
  • Witte ui 100.0 g
  • kokosmelk 1.0 dl
  • limoenblad 6.0 st
  • tomaatjes 200.0 g
  • sperziebonen 222.22 g
  • koriander tak 10.0 takjes

Rijst:

Opmaak:

  • togarashi, Japans kruidenmengsel 1.0 g

Tip:

  • bosui, ringen gesneden 60.0 g
  1. Curry:

    Snijd de ui in brunoise.Verhit de olie, bak de ui rustig en voeg de rode curry saus, kokosmelk en de limoenblaadjes toe.Breng de saus aan de kook en bak ondertussen de vegetarische kipstukjes, bij voorkeur ontdooid in wat olie en voeg ze aan de curry toe.Halveer ondertussen de tomaatjes, snijd de boontjes in vieren en de koriander grof.Blancheer de boontjes in water met wat zout.Voeg de tomaatjes, boontjes en de koriander aan de curry toe.Koel de curry snel terug.
  2. Rijst:

    Kook de basmatirijst, giet af en laat de rijst droogstomen.Koel de rijst snel terug.
  3. Opmaak:

    Schep de curry in een schaal. Presenteer de rijst in aparte schaal en garneer met wat togarashi.
  4. Tip:

    Garneer met wat gesneden bosui.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu