Menu
Punten

Ingrediënten

+

Burgers

Garnituur

  • avocado 2.0 st
  • tauge 100.0 g
  • mosterdsla 75.0 g

Opmaak

Bereiding

  1. Burgers

    Bak de burgers bij voorkeur ontdooid in de geklaarde boter tot de juiste gaarheid.

    Voeg de teryaki glaze toe en glaceer de burgers.

    Bestrooi de burgers met de geroosterde sesamzaadjes.

  2. Garnituur

    maak de avocado’s schoon en snijd ze in dunne plakken op de mandoline.

    Maak de taugé schoon was de sla.

  3. Opmaak

    Halveer de hamburgerbroodjes en leg deze kort op de grill of bakplaat.

    Beleg de broodjes met de pittige paprikasaus, avocado, mizuna, kimchee en daarop de burger.

    Maak de burger af met de taugé, gember, ghoa cress en bestrooi met de chili flakes.

     

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu