Menu
Punten

Ingrediënten

+

Shawarma

  • zonnebloemolie 20 g
  • De Vegetarische Slager NoChicken Vegetarische Kip Shoarma 2Kg
    De Vegetarische Slager NoChicken Vegetarische Kip Shoarma 2Kg
    800 g
    De Vegetarische Slager NoChicken Vegetarische Kip Shoarma 2Kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • Knorr Primerba Knoflook 340g
    Knorr Primerba Knoflook 340g
    10 g
    Knorr Primerba Knoflook 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Hellmann's Vegan 2,5 kg
    Hellmann's Vegan 2,5 kg
    200 g
    Hellmann's Vegan 2,5 kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • honingtomaatjes 20 st
  • komkommer, mini 6 stuks

Opmaak:

  • turks brood 10 st
  • hummus 400 g
  • zoetzure rode ui 180 g
  • granaatappelpitten 100 g
  • munt 3 tak
  • koriander 10 takjes

Bereiding

  1. Shawarma

    Bak de vegetarische shoarma, bij voorkeur ontdooid, in wat olie bruin.
  2. Garnituur

    Meng de knoflookpuree door de vegan mayo. Snijd de tomaatjes en de komkommer in gewenste vorm.

  3. Opmaak:

    Verwarm het platte brood even in de oven en bestrijk het vervolgens met de hummus. Beleg het brood met de gesneden tomaat, komkommer, rode ui en de granaatappel. Verdeel daarop de vegetarische shoarma en maak het geheel af met de kruiden. Serveer de knoflooksaus apart.