Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Saus

  • rode ui 2 st
  • rode Chili peper 1 stuks
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    8 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie 20 g
  • Knorr Primerba Rode Pesto 340g
    Knorr Primerba Rode Pesto 340g
    20 g
    Knorr Primerba Rode Pesto 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana 2kg
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana 2kg
    600 g
    Knorr Collezione Italiana Tomato Pronto Napoletana 2kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • De Vegetarische Slager NOMince Rulgehackt 2 kg
    De Vegetarische Slager NOMince Rulgehackt 2 kg
    600 g
    De Vegetarische Slager NOMince Rulgehackt 2 kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • courgette 2 st
  • aubergines 2 st
  • Knorr Collezione Italiana Penne 3kg
    Knorr Collezione Italiana Penne 3kg
    800 g
    Knorr Collezione Italiana Penne 3kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • waterkers 1 bos
  • Vegetarische kaas 150 g

Bereiding

  1. Saus

    Snijd de rode ui en de chili peper in brunoise en stoof ze samen met de knoflook in de olie. Voeg de rode pesto toe en bak deze rustig mee. Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel rustig aan de kook. Snijd ondertussen de aubergine en de courgette in brunoise. Bak de gesneden aubergine en de courgette in wat olie. Bak het vegan gehakt in wat olie bruin en voeg dit samen met de groenten aan de saus toe. Kook de pasta in water met zout “al dente” en giet deze af.Meng de pasta met de saus.
  2. Opmaak

    Verdeel de pasta over de borden. Garneer met waterkers en rasp er wat vegan kaas over.