Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Burger

  • witte uien, blokjes 2 st
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    8 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    8 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • winterwortel, geraspt 2 st
  • Knorr Primerba Tijm 340g
    Knorr Primerba Tijm 340g
    2 g
    Knorr Primerba Tijm 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • witte bonen, gekookt 800 g
  • citroensap 10 g
  • paneermeel 90 g
  • eieren 2 st
  • zout en peper
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd

Mayonaise

  • flespompoen 0.5 st
  • olijfolie
  • zout en peper
  • Hellmann's Real Mayonaise 5L
    Hellmann's Real Mayonaise 5L
    100 g
    Hellmann's Real Mayonaise 5L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opbouw

  • brioche brood 10 stuks
  • Roquefort, kaas 300 g
  • salade mesclun 200 g
  • geroosterde pompoenpitten 30 g

Bereiding

  1. Burger

    Stoof de ui samen met de knoflook en de paprika en voeg winterwortel en tijm toe. Laat het geheel afkoelen en pureer de witte bonen. Meng het uienmengsel samen met de bonenpuree, citroensap, paneermeel en de eieren. Breng op smaak met zout en peper. Modeleer er tien burgers van en zet ze 30 minuten in de koelkast. Bak de burgers in wat Phase aan beide kanten.
  2. Mayonaise

    Schil de pompoen en snijd deze in stukken. Meng de pompoen met wat olie, zout en peper. Rooster de pompoen in de oven tot deze gaar is Laat de pompoen afkoelen en pureer deze met de mayonaise en breng eventueel op smaak.
  3. Opbouw

    Snijd het burger broodje doormidden en rooster de beide binnenkanten in een koekenpan. Bouw de burger op met de pompoenmayonaise en hierop krokant gebakken burger. Maak de burger af met de roquefort, pompoenpitten en de mesclun.