Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Curry

  • zonnebloemolie 30 g
  • Witte ui 100 g
  • kippendijenvlees 1 kg
  • kokosmelk 1 dl
  • limoenblad 6 st
  • honingtomaatjes 200 g
  • haricot verts 200 g

Opmaak

  • shiso purple cress 0.5 bakje
  • koriander, verse takjes 10 st
  1. Curry

    Snijd de ui in brunoise en de kip in stukjes van 3,5cm/3,5cm. Verhit de olie, bak de ui rustig en voeg de gesneden kip toe. Voeg de rode curry saus, kokosmelk en de limoenblaadjes toe. Kook de curry rustig tot de kip gaar is. Kook de basmatirijst, giet af en laat de rijst droogstomen. Halveer ondertussen de tomaatjes en snijd de boontjes in vieren. Blancheer de boontjes in water met wat zout. Voeg de tomaatjes, boontjes aan de curry toe.

  2. Opmaak

    Schep de curry samen met wat basmatirijst in de bowls. aak de curry af met de shiso purper en wat koriander.