Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soep

Garnituur

  • eieren 10.0 st
  • pijnboompitten 100.0 g

Opmaak

  • geitenkaas, zacht 200.0 g

Wij vroegen chefs wereldwijd naar hun favoriete soeprecepturen en -ervaringen. Ontdek samen met ons 's werelds bijzonderste soepen.

...

Bereiding

  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.Breng het water aan de kook en voeg de velouté toe.Voeg de spinazie puree toe en vermeng het geheel goed.
  2. Garnituur

    Kook ondertussen de eieren en rooster de pijnboompitten.Pel de eieren en snijd deze grof.
  3. Opmaak

    Schep de spinaziesoep in de kommen en verdeel het garnituur over de soep.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu