Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

Garnituur

  • eieren 10 st
  • pijnboompitten 100 g

Opmaak

  • geitenkaas, zacht 200 g
  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water.
    Breng het water aan de kook en voeg de velouté toe.
    Voeg de spinazie puree toe en vermeng het geheel goed.
  2. Garnituur

    Kook ondertussen de eieren en rooster de pijnboompitten.
    Pel de eieren en snijd deze grof.
  3. Opmaak

    Schep de spinaziesoep in de kommen en verdeel het garnituur over de soep.

+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan