Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soba noedels

  • aubergines 3 st
  • soja saus 0.5 dl
  • witte peper
  • zonnebloemolie 30 g
  • soba noedels 700 g
  • kimchi (gefermenteerde kool) 500 g
  • lente uitjes 2 bos
  • wit sesamzaad 20 g
  • teriyaki sauce 2.5 dl

opmaak

  • Siso Purper 1 bakje
  • siso green 1 bakje
  1. Soba noedels

    Snijd de aubergine in batonettes, kruid ze met wat peper en bak ze bruin in wat olie. Voeg de sojasaus toe en gaar ze rustig verder onder een deksel of in de oven. Kook de soba noedels gedurende 6 minuten in kokend water. Snijd kimchee in julienne en bewaar het vocht. Snijd de bosui in ringetjes en rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan. Bak de vegan kipstukjes in wat olie en voeg de bosui toe. Voeg vervolgens de soba noedels en de gesneden kimchee toe. Voeg op het laatste moment de teriyaki saus toe.

  2. opmaak

    Verdeel de soba noedels over de kommen samen met de gebakken aubergines. Maak de soba noedels af met de geroosterde sesamzaadjes en de shiso. Serveer er eventueel wat chili olie bij.