Menu
Punten

Ingrediënten

+

Soba noedels

opmaak

  • Siso Purper 1.0 bakje
  • siso green 1.0 bakje

Bereiding

  1. Soba noedels

    Snijd de aubergine in batonettes, kruid ze met wat peper en bak ze bruin in wat olie.Voeg de sojasaus toe en gaar ze rustig verder onder een deksel of in de oven.Kook de soba noedels gedurende 6 minuten in kokend water.Snijd kimchee in julienne en bewaar het vocht.Snijd de bosui in ringetjes en rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.Bak de vegan kipstukjes in wat olie en voeg de bosui toe.Voeg vervolgens de soba noedels en de gesneden kimchee toe. Voeg op het laatste moment de teriyaki saus toe.

  2. opmaak

    Verdeel de soba noedels over de kommen samen met de gebakken aubergines.Maak de soba noedels af met de geroosterde sesamzaadjes en de shiso.Serveer er eventueel wat chili olie bij.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu