Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

Rog

Opmaak

  1. Soep

    Breng het water aan de kook.
    Maak de sla schoon, scheur deze uit elkaar en voeg toe aan het water.
    Voeg de bevroren doperwtjes toe, mix het geheel in een blender en zeef het vervolgens.
    Zet terug op het vuur en breng op smaak met de kippenbouillon.
  2. Rog

    Bestrooi de rogvleugel met zout & peper en bak deze in de Phase.
  3. Opmaak

    Leg de rogvleugel, op het bord.
    Besprenkel de slaharten met een beetje vinaigrette en leg ze op het bord.
    Voeg de artisjokken, de tuinbonen en de soep toe.
    Voeg vervolgens het gebakken mosterdzaad, het bacon en de kappertjes toe.
    Maak het geheel af door de oesterbladen in reepjes te scheuren en toe te voegen.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan