Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Runderwangen

  • Runderwangen 10 stuks
  • zout en peper
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rode wijn 0.5 dl
  • uien 2 st
  • tijm 3 tak
  • laurierblaadjes 2 st
  • Knorr Professional Runderfond 1L
    Knorr Professional Runderfond 1L
    1 l
    Knorr Professional Runderfond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Mosterd

  • water 45 g
  • suiker 30 g
  • rijstazijn 15 g
  • mosterdzaad 10 g

Garnituur

  • prei 0.5 st
  • Venkelzaad gemalen 6 g
  • Komijnzaad gemalen 6 g
  • bospeen 1 bos
  • champignons 500 g

Opmaak

  • Hellmann's Aioli 3L
    Hellmann's Aioli 3L
    150 g
    Hellmann's Aioli 3L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Runderwangen

    Kruid de runderwangen met zout en peper en zet ze aan beide kanten aan in de Phase. Blus de pan af met de rode wijn en voeg de uien, laurier, tijm en de fond toe. Gaar de wangen gedurende ca. 3,5 a 4 uur op 90ºC.
  2. Mosterd

    Kook de azijn samen met de suiker en het water. Blancheer het mosterdzaad gedurende 1 minuut en vermeng dit met het zoetzuur.
  3. Garnituur

    Rooster de prei op 250ºC in de oven of BBQ tot deze helemaal zwart is. Vijzel de prei samen met de komijn en venkelzaad Schil en blancheer de bospeen en breng deze op smaak met het as mengsel. Snij de champignons en bak deze in wat Phase en kruid ze met zout en peper.
  4. Opmaak

    Verdeel de runderwangen samen met de groenten over de borden en mak het geheel af met de saus en de ailoi.