Rookworst in witbier met zoetzure uien jus | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

worst

  • eieren 4 st
  • bloem 175 g
  • melk 125 g
  • witbier (Hoegaarden) 125 g
  • zout
  • geklaarde boter

jus

  • zoetzure uien jus* 4 dl
  1. worst

    Klop de eieren los en voeg de bloem, melk en het bier toe. Meng het geheel tot een mooi beslag en breng op smaak met wat zout. Vet een passend bakblik in met watboter en leg hier de worsten in. Giet het beslag erover en zet het geheel in de oven gedurende ca. 22 minuten op 175ºC. Haal het geheel uit de oven en snijd in mooie porties.
  2. jus

    Serveer met de zoetzure uien jus. * zie recept zoetzure uien jus